Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfångad

 

 

Fångad in av orden

omgärdad av meningar

rader av ord.

 

Kan inte leva

utan dem 

försöket fly från dem.

 

Men de fångar in mig igen

omsluter mig med ord

meningar och rader.

 

Är fånge för evigt

från tid

till annan tid.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-29 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Orden kommer alltid att finnas, på ett eller annat sätt...man kan nog inte fly från dem...
2016-10-29

  överlevaren VIP
Ord som snärjer!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP