Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början och slutet

 

 

Det slutar här

och där

det en gång började.

Det är inte början

och inte heller slutet.

Samtidigt är det

både och.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-29 00:51



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant <3
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP