Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt totem är varg


När livet tappat sin mening



När livet tappat sin mening

Smyger en liten svart kille fram till mig


Som en Ängel


Vill gärna trösta mig

Få lite värme tillbaka


När jag gråter i såväl hjärta som själ

Kommer alltid någon av mina vänner

Med sitt kurrande

Klösande stöd


När någon av mina vänner hotas

Förvandlas jag till den Varg jag är

I mitt hjärta.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-29 02:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
liten tröst är också en tröst.
2016-10-29

    Sefarge VIP
Kravlös
Kärleksfylldhet
Är oersättlig!
:)
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt