Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla

 

 

 

i skogen jag andas

känner dofter, ser färger

så outsägligt skönt

i naturen är jag

bara jag

fri i själ och hjärta

kan andas fritt och vila

i naturens mjuka famn

storstadens brus långt borta

ingen stress, ingen hets

bara lugnet och stillheten

gör mig tillfreds med tillvaron

det är en lycka att tacksamt ta emot

en gåva att ömsint vårda




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-10-29 15:36



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
eller hur!?
vackert
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP