Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

Jag böjer gräs och grenar
Flyttar löv, jag flyttar moln
Jag gör så ditt hjärta skenar

Jag tar mig vart jag vill
Rör mig fort, jag rör mig långsamt
Jag står aldrig still

Jag gör ont och jag gör gott
Skapar vågor, jag skapar sanddyner
Jag rör stort och smått

Jag rufsar håret ditt och smeker kinden
Letar mig tålmodigt innanför dina kläder
Jag är sommarvinden




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-31 15:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint! Helt i min smak.
2016-11-03

  Solstrale VIP
Snyggt snidat, liksom en snickarglädje fast med pennan!
2016-10-31

    ej medlem längre
Vackert rimmat och tankar!

En vacker själ
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP