Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i ett nötskal




Går
Steg efter steg
Duggregn
Blött, ihärdigt
Trött

Tom
Ingen vilja
Inget syfte
Trött


Går
Ändå

Orkar inte
Stanna
Går inte till
Går från
Trött

Orkar inte
Vila
Går

Kommer kanske
Tillbaka
Igen

Ser kanske
Mer


Ser kanske
Bättre


Går
Från ovetskap
Från verklighet

Går
Till

?




Fri vers (Fri form) av Eugen
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-31 15:56



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
gillart, snyggt...och avslutet passar bra
2016-10-31

    ej medlem längre
sjysst komposition!
2016-10-31

    ej medlem längre
sjysst komposition!
2016-10-31

    ej medlem längre
Ge aldrig upp, vila dess emellan. Skapar kraft i hjärta och sinne

Vila stilla vila ro ger hopp och tro

kramar




2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen