Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr ej självupplevt men drömma kan man ju...


En kärlekshistoria

Mycket kan göra en varm.
Men ett uppvärmt hjärta kan bara denna kvinna ge mig.
Hon kan bara genom att le få mig att alldeles gå sönder.
För att använda en mycket bra beskrivning så
dansar hon bra, och hon luktar så gott.
Hennes långa vita hår gör sig väl både hängande och uppsatt.
Jag kan berusa mig i hennes vackra ögon.
Hennes röst är sammetslen.
Jag är en ganska stadig bit men i hennes närhet blir jag knäsvag.
Vi trivs tillsammans och hon har ett härligt skratt.
Hon är som en ocean, lika glittrande, varm, sensuell och vacker.
Att få älska henne är en gåva.
Vi har växlat ringar och tillhör varandra.
Tänk att få vakna upp med henne vid sin sida.
Hennes långa vackra hår i mitt ansikte.
Jag kan ligga still och bara titta på henne.
Höra hennes djupa lugna andning. Hon sover så sött.




Fri vers av Per Falkman
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-05-14 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Falkman
Per Falkman