Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nära väns bortgång.


Sorgen smärtar

Du måste ha kämpat mot dessa våldsamma lågor
Som säkert gav dig obeskrivliga plågor
Man borde leva som om varje dag vore den sista
Men kan ej förberedas på att en nära vän mista

Det finns så mycket jag ville säga
Och ej för svåra ämnen väja
Du var en verklig god vän
Och jag vet att vi kommer att ses igen

Varför skulle detta ske?
Du hade så mycket kvar att ge.
Min sorg den gör mig stum.
Och du lämnar ett sånt oerhört tomrum.

Mina tankar är med dina nära och kära.
Deras smärta säkert outhärdlig att bära.
Du befann dig mitt i livet.
Men ingenting kan tas för givet.

Tack för den tid jag fick känna dig
Och för att du aldrig sa nej
Nu får du ta med dig dessa orden
För du glatt så många människor på jorden




Fri vers av Per Falkman
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-02-22 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Falkman
Per Falkman