Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mäktig man?

 

 

 

 

de pratade på radion

om påven

om kommunikationer

och arbete

i samma mening

och jag undrade

hur det hela hängde ihop

men jag blev inte klokare för det

blir kommunikationerna bättre?

blir det fler arbeten?

bara för att påven kommer till Sverige?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-31 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
italienarna kanske vill handla med svedala pga det. kanske andra katolska länder med.
2016-10-31

  mickech
nej, det är bara ett religiöst jippo.
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP