Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad i livet

En iskall tystnad i ditt hjärta
du vandrar i ekande tomrum
Där, livets knytnävsstora sammandragning

Ge mig liv!
Ge mig plats attt växa!

Klaustrofobiskt vill du ut
rädda dig själv
Trycker desperat utåt, uppåt
Du anar den analkande vågen
och plötsligt översvämmas allt igen

Och drabbad av dejavu
spolas du runt
i din egen livskammare
Upprepat, automatiserat, autonomt
Men instängd är du
ett jagat villebråd
i en ständigt krympande, expanderande värld

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP