Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vintertid nu kommer...


November och vinter!

Vaknar och hör maskinen på gatan utanför - det är snö som ska bort innan trafiken kommer igång.

Då vet jag att en ny tid har börjat. Den riktiga vintertiden. Inte den som har med klockans tillbaka-ställning att göra, utan den riktiga!
Den, som jag inte vill vara utan!

Det ljusnar igen!

När man bor norrut händer det rätt ofta att man får frågan; hur står du ut med mörkret? Jag vill vända på steken; hur, kan man stå ut med en vinter utan snö?
DÅ blir det mörkt! 
När snön kommer så biter bilens helljus plötsligt vid mörkerkörningen, och man ser långt in i skogen, när snön kommer ser man bättre konturerna av människor och djur, även om de inte sprayats med reflex-spray.

Mörker är frånvaro av ljus!
Snö är ljus!

God morgon!




Dagbok av Mymlan58 VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2016-11-01 06:33



Bookmark and Share

  Mymlan58
Mymlan58 VIP