Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintertid

Natt mot vintertid

somnar tidigt, vaknar sex

är det sovmorgon?




Bunden vers (Haiku) av Mymlan58 VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-29 09:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det där med sommar och vintertid
är ett otyg
kroppsklockan kommer i olag

2018-01-24

    ej medlem längre
Riktigt bra
2017-11-20

    ej medlem längre
Ja där fick vi timman tillbaks igen, det skulle vara bra att ha det så varje natt!
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP