Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om likheter och arv


Reflektion

Passerar spegeln, och med det samma

ser jag i ögonvrån, min gamla mamma

som varit borta, ja död i sexton år

det är rysligt hur snabbt tiden går

jag får bita ihop för att inte högljutt skria

att här står en riktigt usel kopia

av den som fått utstå min hårda kritik

- är det detta, som är tidens egen logik?




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-16 14:28



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Tänkte detsamma för någon dag sen men du uttrycker det bättre :-)
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP