Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regeringspartiernas samarbetspartner har tagits på bar gärning med en omoralisk verksamhet som vi alla länge har misstänkt, men som nu även har bevisats.


Med fingrar i syltburken

Det är herr Åkesson och hans unga lakejer
som jobbar med väldigt skumma grejer
som de påstår är rent humoristiska
men är inget annat än vinklat rasistiska
djupt förnedrande och lögnaktiga skrönor
av minsta fjäder tillverkar man stora hönor
i denna odemokratiska trollfabrik
sitter slynglar och påverkar svensk politik
Man behöver inte vara nåt stort geni
för att fatta att detta är rent slöseri
av våra gemensamma medel får de stöd
medan andra, i världen, går helt utan bröd
Någon överraskning är det förvisso ej
men det är banne mig inte okej
Nej de är som lågt stående celler
stajlade snorvalpar som sitter och gnäller
det är genom delning de sig förökar
dessa trollkarlar och häxor som spökar
De har fingrarna kletiga och nere i burken
och sylt ses även hos den ledande skurken
som försvarar sitt partis illusionister
och den rackaren - han vill bli statsminister!




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 10:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara socialdemokrater som inte vill bli statsministrar. Det hör till att tacka nej om man blir tillfrågad.
Nåväl. Jag är inte sverigedemokrat. Slutade rösta på nittiotalet.
Men jag tycker det är viktigt att man även tar del av Åkessons version.
På samma sätt som det är viktigt att lyssna på vad Busch och Teodorescu säger om Israel (där jag anser att de har helt rätt).

2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP