Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att hitta någon att dela vardagen med


Hitta

Du behöver inte vara helt och hållet perfekt

men jag vill inte ha ett totalt renoveringsprojekt

Jag behöver en med ett fungerande drivsystem

för om alla idéer ska vara mina blir det problem

Jag vill inte vara vår gemensamma motor 

så du måste själv ha en fungerande rotor

Lite fåror i den bleka lacken är helt okej

men slöhet i tanke och sinne är inte min grej

Det är bra om du själv ser dina brister och fel

och försöker göra ändring i någon del

En rejäl framruta är viktig när du navigerar

så det inte är via backspegeln du manövrerar

Nätsvajpadet har jag totalt lagt ner

för de som inte vill ha något mer

än en liten nickedocka att klämma på

får vara, och då vill jag hellre som singel kvarstå




Bunden vers (Rim) av Mymlan58 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 11:16



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Kul. " vill inte ha ett totalt renoveringsprojekt". Med lite allvar också.
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP