Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I min dröm

Jag såg dig i min dröm

dunkelt, som i skymning

jag såg dig 

och jag var 

inte rädd

inte ensam

Du kom fram till mig

höll mig tätt intill

strök min rygg 

viskade i mitt öra

ord jag ville höra

I drömmen är jag inte ensam

Om du inte finns i drömmen

måste du istället 

bli min anledning

att vakna upp på morgonen

för jag behöver dig!




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-06 10:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint skrivet om längtan.
2018-04-05

    ej medlem längre
en riktigt vacker önskan
en längtan
2017-11-20

    ej medlem längre
underbar önskan vi alla bär
att bli behövda
2017-07-22

  Nils-Robert
Så fint skrivet om längtan till det finaste.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP