Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gör det ont på ett annat sätt

Det gjorde ont när du inte förstod varför jag var missnöjd
När jag sa att jag ville ses oftare
Nu gör det ont på ett annat sätt

Det gjorde ont när du sa att du måste prioritera andra saker
Som ditt arbete och dina vänner
Nu gör det ont på ett annat sätt

Det gjorde ont att allting hela tiden skulle vara på dina villkor
Bara för att jag gjorde det möjligt
Nu gör det ont på ett annat sätt

Åren passerade och smärtan övergick till att bli en vana
Men en dag stod jag inte ut längre så jag lämnade dig
Och ända sen dess har jag sluppit ifrån den där smärtan

Nu gör det ont på ett annat sätt




Bunden vers av Lennart Hallström
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström