Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset

möter din blick
sista gången

jord




Bunden vers (Haiku) av Mow Dean VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-01 20:21



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Diktens vackra början ser ljus ut,men något slocknar......

Djup dikt som får en ton av melankolisk höstdrag!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP