Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn på min tunga


det gör för ont att säga ditt namn

till och med ondare än det var

att förlösa dig

så jag viskar istället

nynnar fram

inte ditt namn

men all den kärlek

jag känner för dig

omsluten

jag knäpper mina händer

och ber för dig

ber för mig

för oss

vilsna själar som är saknade

ouppvaknade

och älskar vansinnigt för mycket

alltid för mycket

i blindo









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-02 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP