Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En föränderlig värld

Det föregivet tagna
håller på att stöpas om
det som var en sanning igår
är inte giltigt idag

Vi lever i en förvirrad värld
en omskakad värld

I brytningstider mellan det nya
och det oförutsägbara
finns det starka krafter
som håller tillbaka
som vill återgå till
gårdagens trygga famn
det kända och förutsägbara




Fri vers av AA VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-02 15:33



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Viss oro finns.Dock var inte allt bra förr i världen.Bra fundering. TBG

2016-11-02

    jaybird
Fysikens lagar gäller.
En kraft möts av en lika stor motkraft.
Förhoppningen är att pendeln inte svänger så kraftigt mellan ytterpolerna utan lugnar sig vid en hållbar syntes.
Pragmatism dämpar överreaktionerna.

Fin och finurlig dikt.
2016-11-02

  henke_r
Mycket tänkvärd text. Ligger verkligen i tiden och texten flyter på bra.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP