Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomstrande tanke

 

 

så är du äntligen nära igen

med vilja att se det nya

förändra det gamla

och ta till dig det som varit

 

känn ingen sorg utan le stilla

se de fallande löven

som en värmande ljusklick

även om solen inte skiner 

 

att se hoppet växa i din blick

se ditt intresse av bokens sidor

att se dig ge en klapp på kinden som tack

jag ser nog snart din tanke blomstra igen

 

 

©tk.




Fri vers av thyra
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-03 10:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2016-11-05

  ULJO
Fint och rikt detta
2016-11-04

  Johan Strömstedt
Som vanligt välformulerat och förhoppningsfullt. Tar med mig din text innanför jackan, den värmer.
2016-11-04

  Niliboy
Ja, att läsa gör en lycklig blick å man får hoppet tillbaka, förstås god litteratur!
2016-11-04

  Gunnel Eriksson VIP
Förhoppningsfull och vacker dikt.
2016-11-04

  Eva Langrath VIP
ord fyllda av hopp
2016-11-03

  Susanne Klint Martell
Hoppfull!
Välskrivet!
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra