Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Tänk Er att ni måste fly
den värld du är van vid rämnar
krossas, ondskan breder ut sig
stanna kvar är inget alternativ

Det är som en eld
aningen brännas i elden
eller fly till dess utkanter

Du flyr för att rädda ditt liv
för trygghet, kanske hopp
att lampan tänds när du trycker
på strömbrytaren
att det kommer vatten ur kranen

När du flyr tänker du inte på
att målet är att belasta ett annat land
du vill bara andas, kunna leva




Fri vers av AA VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-04 09:45



Bookmark and Share


  mickech
Bra och aktuella rader!!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP