Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den djupa ögat

 

I orkanens djupa ögat

Irrar!
Jag ensam!

Irrar!
Jag still!

Sekunderna var fasanfulla
Jag var andfådd

Jag saknade grunden

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-11-04 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP