Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förunnat

 

Förunnat tid!

Okunnighetens vilseledandet
Okunnighetens mörka djup

En vägval
En enda vägval

Till den ensamma människan i existensen
Till döden

Jag som står kvar utanför
Jag som dör utan still

Förunnat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-11-04 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP