Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Satan


Du har äntligen låtit mig vakna

Låtit mig se dina vänner


Avslöjat varför du en gång

Kastades ned från höjden



Du har lärt mig se lögnen

Givit mig perspektiv på

Engagemang



Låtit mig begripa att några

Låter många lida


För en kort glimt

Av personlig



FRAMGÅNG




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt