Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn

Jag vill inte ha dig i mitt liv. Jag vill att du försvinner. Jag vill inte att du stannar.

Jag älskar dig. Du är det finaste och renaste som finns i denna mörka värld. Jag hade gett vad som helst för att göra dig lycklig. Du betyder allt.

Det är därför du måste lämna mig. Jag är trasig och värdelös. Rädda dig själv och lämna mig här. Din lycka betyder mer än något annat.

Jag vill inte vara orsaken till din olycka. Jag vill inte göra dig orolig. Jag vill inte skada dig såsom världen har skadat mig.

Jag vill inte ha dig i mitt liv




Fri vers av Phantastic_chaos
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-04 23:06



Bookmark and Share


    Örnflickan
Ouff! Vilket knytnävsslag i magen! Rått, starkt och naket. Fantastisk text!
2016-11-11

    Orkiden
Väldigt stark och sorglig text.
Kramar till dig.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Phantastic_chaos
Phantastic_chaos