Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under inflytande av förvirring och förtvivlan


Simpla motsatser

Är jag verkligen så simpel? Allt prat, alltid bara prat.
Du var ett dumt val. Motsatsen till min så kallade logik.

Du var en storm av känslor som slog rot i min tomma bröstkorg.

Den brinnande elden till min kalla is. Min motsats. Mitt allt.

Du svepte undan min trygghet och jag lät dig. Mitt förflutna är rörigt och mitt hjärta kallt. Men det är ditt. Om du vill ha det.

Jag är så simpel.




Fri vers av Phantastic_chaos
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-26 21:58



Bookmark and Share


  tidsliv
Vilken enkel och vacker text som ändå fyller så mycket kraft och tyngd. Faller helt för "Mitt förflutna är rörigt och mitt hjärta är kallt. Men det är ditt. Om du vill ha det". Oerhört starkt.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Phantastic_chaos
Phantastic_chaos