Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande panik



Min själ står i lågor.

Jag skriker så högt jag kan.

Det finns inget att göra. Ändå gör jag allt.

Jag har inget att förlora. Ändå gråter jag.

Jag har inget värde. Ändå sliter jag för en bra framtid

Jag är dömd att för evigt dra den kortaste stickan. Ändå fortsätter jag leva.

Min själ är aska.

Skriken tystnar




Fri vers av Phantastic_chaos
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-08 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantastic_chaos
Phantastic_chaos