Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med frusna fingrar

Ljudet av stickan,
som river mot plånet.
Den skarpa doften av svavel.

Stenen,
som brutits ur berget.
Ditt mejslade namn.

Tänder ljuset.
Tappar tid och rum,
när blicken drunknar

i lågan.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-11-06 00:12



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Här faller man...ut i svevelstickan som verktyget i H.C Andersen saga

Tändstål att kunna göra sig en gnista och få det till en låga som man kan bygga till en eld

Att sitta vid eldens värme där ute ...
Vittring

Annars är det gävlestrandsten*ler*

Vackert som att här tänds en låga och som blir berörande varm!
2016-11-28

  Nina Nightwish
Vacker text. Berör
2016-11-12

  Connie
Berörande vacker! Saknaden skrivit i sten!
2016-11-10

  Öknens Ros VIP
vackert om saknad.
2016-11-08

  Minona
Det känns som tomheten slukar allt
Fint skrivet!
2016-11-06

    ej medlem längre
tycker det här är poesi i full blomning! tack.
2016-11-06

  Susanne Klint Martell
Berörande fint!
2016-11-06

  Sofhia Wirström
så fint skrivet
till de som ej finns
hos oss

2016-11-06

  Nils-Robert
Vackert skrivet om saknade
2016-11-06

  genni VIP
Känns som en stor saknad av din andra hälft... fint skrivet.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP