Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonaljus

 

Ljuset är en blomma

med eld i bladen

 

med en doftande stängel

av bivax och honung

 

och ingenting finns

som är mörker

 

som inte viker

når lågan slår ut




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-05 09:12



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
En vacker besvärjelse över mörker och död!
2016-11-07

  Minkki VIP
det var det vackraste jag läst på länge "och ingenting finns
som är mörker
som inte viker... "
guldstjärna från mig
2016-11-05

  ULJO
Fint
2016-11-05

  Eva Langrath VIP
Vacker och finstämd text
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP