Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen idag

 

 

"Sanningen ska göra er fria"

säger Jesus.

 

Varför är då så många rädda

för sanningen?

 

Dagligen ser jag många

som gömmer sig för sanningen.

 

Vill inte ta ställning 

för sanningen.

 

Gömmer sig bakom en fasad

av politiskt korrekthet.

 

Konstigt att det är så svårt

att se sanningen

bakom all förljugenhet.

 

Det är ju tydligt

hur dessa som  bestämmer 

försöker manipulera sanningen

till sin egen fördel.

 

När Jesus nu har sagt

att "sanningen ska göra er fria"

 

Varför är då så många rädda

för att bli fria!

 

Klart det är lättare

att hålla sig gömd.

 

Men till slut

når sanningen dig




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-05 20:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra text...sanningen segrar till slut...
2016-11-06

  aol
Så sant och bra skrivet,
2016-11-06

  Janina Kaminska
Håller med. Sanningen kommer att segra....
2016-11-05

    jaybird
Perioden 13 augusti 1961 till 9 november 1989.

Så försökte man omgärda tankens frihet. Med en mur och ett förakt.
Men allmänhetens kunskap växte långsamt. Och när väl muren började krackelera gick det fort.
Året därpå, 1990, ömsade VPK skinn till vänsterpartiet. Det var inte lika framgångsrikt längre att skylta med sin ideologi.

Sanningen hinner ifatt. Men ibland till ett mycket högt pris för oskyldiga människor.

Bra text, Semper Fi.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP