Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyfödd protest

en tanke skör
en nyfödd protest
hjärtat slår mot invanda mönster
och krossar fält
en sekund i ditt ansikte
som skiftar färg
tvättas

du är vacker när du ler
efter stormen









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 13:18



Bookmark and Share


    jaybird
Att le kan vara som att rätta till kläderna efter en kullerbytta.

Precisa ord på ett vackert fundament. Väldigt väldiktat.
2016-11-06

    ej medlem längre
"du är vacker när du ler efter stormen"

görfint skaldat! Tack.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP