Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Med orons nervositet lindad i vår famn
hamnar i vilda famntag runt varann

likt eldens låga tänt en gnista
en flamma eldlik klar
våra ögon gnistrar
att äntligen leken får ta fart

en mjukhet så varm och kärvänlig
en älskandes lycka berusande het
att en evig längtan få känna
trygghet i kärlekens lek




Fri vers av Ting69
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-07 18:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ting69