Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

"Hur kan det kännas trångt för själen när det är tomt inuti?"




Övriga genrer (Aforism) av Fridas
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridas