Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg att du är dödlig

kom ihåg att du är dödlig
kom ihåg det tidiga mornar när barnet skriker
kom ihåg det när tvättkorgen bågnar av smutsiga trasor
kom ihåg det när du ogint slänger iväg en förgiftad tanke om någon du kallar din vän
kom ihåg det när du glupskt och ogenerat begär mer av en annan människa
kom ihåg det
och låt det vagga dig till ro
i vissheten
att du har livet.




Fri vers (Fri form) av Fridas
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-01 14:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk på evigheten.
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Fridas