Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon jag ej vill vara

med dig
blev jag någon
jag inte ville vara,
vänta,
jag ska bara,
ändra min personlighet,
till någon som jag vet,
lyfter dig.
Strunt,
i vad det gör,
med mig.




Fri vers av Fridas
Läst 484 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-03 21:40



Bookmark and Share


  Jeanne-Marie VIP
Så otroligt sant. Tack för att du skrev den dikten. Bokmärks!
2017-04-03

  Jeanne-Marie VIP
Så otroligt sant. Tack för att du skrev den dikten. Bokmärks!
2017-04-03

  Jeanne-Marie VIP
Så otroligt sant. Tack för att du skrev den dikten. Bokmärks!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fridas