Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtidens verklighet

 

Det finns en tid 

jag inte kan nå

En dåtid

passerad för längesen

 

Det finns en dröm

en önskan

att ändra på allt

 

Att jag skulle varit

en annan

Är jag blott bara 

en skugga

för dig

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-06 21:42



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Vackert vemod med känsla.
2016-11-23

  Lars Hedlin
En känsla som berör inom....,
2016-11-13

  ULJO
Berörande skaldat
2016-11-07

  Annie b'larsson VIP
Man är den man blivit. Ofta kan det ha hänt saker som man inte haft någon kontroll över. Men jag vill gärna tro man kan använda sig även av sina negativa erfarenheter, i ett gott syfte. Göra gott av det onda. Inte minst för sig själv.
2016-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
Väcker tankar och känslor.
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP