Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDRINGAR KRING DÖDEN

 

Tänk om jag

vore död

 

när jag skulle vakna

 

frågor skulle förbli

obesvarade

 

varför skulle förbli

oförklarade

 

de stora

skulle i sorg

sig förlora

 

de små

skulle undra

inte förstå

 

att jag inte längre

finns på jorden 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-09 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka funderingar med djup
2016-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Men det finns två ställen, två alternativ...
2016-11-10

  Fem hjärtan VIP
Fint skrivet om detta som vi så sällan vågar tänka på!
2016-11-10

  Magica VIP
Djupa tankar förmedlade på ett intressant skrivet sätt.
2016-11-10

  ResenärGenomLivet VIP
Funderingar det kanske inte pratas så mycket om...bra skrivet...
2016-11-09

  ULJO
Enastående skrivet
2016-11-09

    ej medlem längre
strålande idé att skriva om något som sällan skrivs om, men som egentligen angår oss alla, stark, tänkande vers, du visar vägen för fler här att rista om döden i plåtarna... Applåder! tack.
2016-11-09

  Solstrale VIP
Allvarsamt fynd, med riktning mot insikten, vi ska all dö en dag! Fint!
2016-11-09

  M.Eta
Visst tänker man på döden och hur den blir emellanåt, särskilt någon nära just gått bort.. fina djupa tankar!
2016-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vuxnas respektive barns reaktioner.

2016-11-09

    ej medlem längre
Djupa allvarliga funderingar.
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP