Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vrak

 

Med tro, hopp och kärlek
Öppnade jag mitt hjärta till människan

Människan dumpade sin skit i mitt hjärta
Jag blev till sopcentrum världen runt

Hat och förföljelser fick jag tillbaka
Vettskrämd och jagad av en annan religion

På flykt från västvärlden
På flykt från människan

Till en vrak blev själen
Till vrak blev drömmen i mig

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-11-08 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP