Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelrummet

Pekande ut i rummet
där stod han i all sin prakt med
glorian putsad kring hans självgoda
anlete

vem där

du

fel du är fel
ditt självhat får mig att vilja
lämna rummet

men då han steg ut ur salen upptäckte han
till sin stora förvåning att han varit ensam
i salen

dörren var skyltad
Spegelrummet




Fri vers av Elwania
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-08 09:38



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja det finns
både självbespegling
och självinsyn
2017-11-26

  aol
Kände nånstans igen mej bland mina hundra ansikten,
2017-10-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Intressant (tanken att gå in i spegelrummet och inte veta att alla dom där överlägset uppblåsta egona man konfronteras med är jag)

Gillar Starkt !!!
2017-10-05

  Mangal VIP
Ooooh. Vad ska jag säga? Det är mitt rum definitivt. Både medvetet och undermedvetet.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania