Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tröskeln

På tröskeln
till en annan tid
en tid för de enkla lösningarna
tillvaron betraktas
som svart eller vitt
finns inte utrymme för nyanser

På tröskeln
till en tid
då ondskan
kommer att svepa
över jorden

Låt det goda segra




Fri vers av AA VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-08 13:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Låt det goda segra"

Vi måste hoppas och tro det det blir så, även om det inte verkar bli inom överskådlig framtid.
2016-11-08

  Susanne Klint Martell
ja, idag är sannerligen en speciell dag (min tolkning)
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP