Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden stannar aldrig

När en apelsin lossnar
från sin gren i Aftonlunden
är det en sol
som dalar mot marken.

Vår frihet är stulen
och lika kort
som apelsinens väg
från träd till mark.

Så låt oss fånga ögonblicket
likt en fallande frukt i luften.
Men vad hjälper det
när vi själva faller...

Utan fotfäste
klamrar jag mig fast
vid vår kyss.




Fri vers av Nitram P
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-08 18:30



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
tycker att sista stycket känns överflödigt, enligt mig bättre utan den :) fint
2016-11-13

  Silverstripe
Så fin! Så fångande!
2016-11-13

  Maxie
Aww
2016-11-13

  walborg
Så tänkvärd reflexion
2016-11-09

  KristinaE
Du skriver om kärleken...att någon inte vill inte släppa taget men måste.....
Vacker dikt om hoppet
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P