Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag saknar dig som mest

Glädjefyllda stunder
Är de sorgligaste jag har
Då när jag vill berätta
Om allt som hänt har
När jag inser att du
Inte längre finns hos oss kvar

Då saknar jag dig som mest




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-08 20:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
saknad känns
2020-12-16

  Lars Hedlin
Starkt känns din text som berör på djupet!
2016-12-14

  thyra
Det stora tomrummet känns verkligen i dina ord!
2016-11-09

  Marita Ohlquist VIP
"Då saknar jag dig som mest"

Precis så är det!
2016-11-09

  ULJO
Mycket bra
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP