Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 kramar och en vän

Var det jag minst behövde.
Men kanske det skulle vara eller istället.
Ja, antingen eller hade funkat men både och hade varit bättre.
Men varken eller var det.

Det blev ju då ganska grunt och lågt och instängt.
Fast framför allt främmande och öde.
Ja, 1000 kramar och en vän.
Hade jag behövt.
Minst.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-11-09 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP