Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Töm mig ut.. Tack!

 

Tom!
För alltid på kärlek

Rik!
På idéer och filosofier

Mångrik!
Utsvulten!

Övermättat!
På tomheten och meningslösheten

Är jag

Neddragen!
På liv och närvaro

Ensamhet!
Och meningslösheten med att existera

Tystheten!
Och meningen med språk

Budskap!
Och vägen till mångläsare, förståelsen

Saknar jag

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-11-09 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP