Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett musikaliskt val

 

 

Nu har det visat sig

att politikernas väg

in i politiken har stoppats.

 

När en man från folket

visserligen rikare än de flesta

men ändå!

 

Många är nog ganska Trump.na idag

medan andra har Trump.etat högt.

 

En del i Sverige tycker nog nu

är världen är en mer orolig värld 

med en Trump i vita huset.

 

Frågan är då

kan världen  bli mer orolig

än den redan är?

 

Kanske kommer det nu

att bli lite mer musikaliskt 

med ett Trump.et i Vita Huset!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-09 11:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din lite sarkastiska dikt...vi får väl se hur det går...
2016-11-09

    ej medlem längre
Ja man kan undra! USA har varit orsak till många krig hittills...
2016-11-09

    jaybird
Systemmedia, finansierade av globalisterna, har inte lyckats fostra folket till att tvivla på sin egen observationsförmåga elller sina egna sinnen. Många journalister kommer nu att behöva rannsaka sin egen yrkesroll. I väntan på nya arbetsgivare.
2016-11-09

  överlevaren VIP
Tål att diskuteras...må tonerna vara behagligare än hans ord!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP