Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 2 THE MESSAGE


Gud på himlatronen brister i skratt


Ni länder varför väsnas så vansinnigt?

Ni folk, varför gaddar ni er samman?

Världens ledare armbågar sig fram;

demagoger och delegater ordnar toppmöten,

Gudsförnekarna, Messiastrotsarna:

"Vi ska bli fria från Gud!

Bryta oss loss från Messias!"

Gud på himlatronen brister i skratt.

Först måste han le åt deras kaxighet;

sedan blir han sträng men rättvis.

Ilsket tystar han dem:

"Vet ni inte att det sitter en kung på Sion?

Kröningsfesten står redo för honom på det heliga berget."



Om jag inte hade min bibel i dessa oroliga tider
ville jag inte leva mera

men där kan jag i bibelns sista bok läsa om allt
vad som sker idag och komma skall.

Då blir jag lugn vid allt som vill oroa och skapa fruktan
när jag ser
att Någon har allt under kontroll
idag igår och i evighet.

Fruktan är vår tids värsta farsot
som vi med alla till buds stående medel
måste bekämpa och få seger över.

Fruktan inger ångest och depression
och dödar hoppet för framtiden

i bibeln och bönen fann jag Jesus
som är Vägen Sanningen och Livet

och fick friden som övergår allt förstånd och
jag blickar framåt i stor tillit och förtröstan.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-11-11 00:22



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi får kämpa väl för att få trösten, eller är vi bara barn av den eviga nåden!?
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att ha den tryggheten i denna oroliga värld...
2016-11-12

  Carl Mikael Fäldt
Tack för en mustig läsning!

Du lär träffa likasinnade vid pärleporten-Min faster bland andra -troende!

Mike
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Inspirerat och engagerat!
2016-11-11

    Dan Myrbeck
Frukten av fruktan
är fruktlös.
2016-11-11

  Poesia VIP
Du lyser som en stjärna här - välbehövligt!
2016-11-11

  jörgen g
Helt underbar i all sin sanning! Sparar här och i hjärta..
2016-11-11

    ej medlem längre
Passande text i all turbulens!
2016-11-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Instämmer Helhjärtat - Gud är vår trygghet !
2016-11-11

  mare VIP
Amen till detta
Praise The Lord
sparar denna
så viktiga text!

2016-11-11

  aol
Så klokt skrivet kram Bibbi,
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP