Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNVILLA - haiku

Trumpna blindstyren

ser inte bakom hörnet

låter sig bländas




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-11 17:28



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fullträff!
2016-11-14

  Lars Hedlin
JA de låter sig lockas av lögnen kanske!
2016-11-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och aktuell haiku !!
Ett trist faktum just det..
2016-11-12

  Ponkla
Påminner om min "Uppgivenhet Senryu", men din är specificerad om valet (de gjorde) i USA, bra! :)
2016-11-11

    ej medlem längre
Kan hända, en fasansfull synvilla.
2016-11-11

    ej medlem längre
Blindstyren borde inte sitta vid ratten/rodret!
2016-11-11

    Dan Myrbeck
PS: En synvilla blir väl det enda folk kommer att få råd med...
2016-11-11

    Dan Myrbeck
Men miljardärer som idag inte har råd med eget flygplan, ska få hjälp av Trump med skattesänkningar...

Trump svärs in som president den 20 jan, men många svär redan nu.

Trump är "President elect", men många önskar att han vore "President eject".
2016-11-11

  Marita Ohlquist VIP
De bara rusar iväg istället för att ta det lite långsammare och tänka sig för
2016-11-11

    ej medlem längre
Den som är enögd och sur är lättledd....
2016-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Är det Donald som åsyftas?
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP