Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig

De som sedan 1960-talet
dominerat rockscenen
vars musik
förföljt mig lika länge
och gjort intryck
börjar en och en
kliva av

Kvar finns musiken
som är odödlig
och som kommer
att leva vidare
för evigt




Fri vers av AA VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP