Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pionjärer

Besökte i hösta NY
letade mig fram till
Lafaytette street
David Bowies forna adress
Dakota house
John Lennon

Deras musik
har gjort djupa avtryck
på mig




Fri vers av AA VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-11 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP